Idag är sista dagen på mitt kontrakt! skulle ut på dykbåten och gjort ett såkallat checkdive. meeeen... pga av vädret är dykbåten inställd men snorkelbåten ska ut, så ska agera snorkelguide dagen till ära. ska bli riktigt kul att komma ut på havet, känns som om det var ett bra tag sen sist.  och än så länge regnar det inte... peppa peppa ta i trä..

har precis ätit grötfrukost med banan.. mums. gick upp samtidigt som conny som börjar en timme tidigare så vi åt frukosten ihop. morgonstund har guld i mun.

sitter och lyssnar på kom ihåg mig då- lars winnerbäck. i akustisk version. det kan nästan inte bli bättre.  nehe, nu ska jag packa ner det sista för dagens uppgift och sen bege mig mot dykcentrat!

Ha en trevlig torsdag när ni vaknar upp där hemma! här har dagen redan börjat gry!

GOD MORGON!

världens mysigaste dag. precis vad jag behövde.. först fika/frukost på starbucks.. en vamr choklad och stor chokladmuffins till frukost... MUMS.. ;) det är fint det. satt o pratade jag kristin och conny. jättemsyigt. sen åkte jag o jobbade lite.

När jag kom hade det blivit mörkt fick conny rosor, choklad och så myste vi med tända ljus.. idag är det fyra månader sen han och jag blev vi. Jag kan inte vara mer än den lyckligaste tjejen i världen.. att gå umgås med denna pojk som alltid får mig att må bra, alltid får mig att känna mig lycklig. och alltid får mig att le. Jag är kär. Tycker om dig hjärtat
vilken jäkla dag.. det SPÖregnar konstant hela dagen... det går inte att gå ut.. gator är översvämmade och snart börjar det väl regna in med..  ligger inne i soffan, reste mig upp för första gången på 3 h alldeles nyss... jag är uttråkad.. det måste hända något. NU!

kan solen titta fram och ge oss lite värme och solsken så vi kan gå ner till stranden och ta en drink. eller åtminstone gå utanför dörren!nu ska jag ta en dusch... HEJ :)