har idag haft ett par i 30årsåldern i poolen och gjort OWkurs.. :) allt har gått bra och det har varit en lung och skön dag. behövs för hela jag är som en zombie... är så trött :) vet inte varför.. kanske beror på att jag jobbar 11 dagar i rad och kommer nog jobba i sju dagar till innan jag blir ledig igen... då hoppas jag på två dagars ledighet tillsammans med min fina så vi kan ta oss till Lanta och bara njuta på hotell och mysa tillsammans. MYS.

Vad sägs om dykarbrännan? sexigt... oyes . :)
Jag och katten väntar in pappsen i huset och myser här ute med musik från sky.fm
och lite facebook tittande, sämre kan man ha det.. :)
Tummen upp!
34 dagar kvar till semestern! JIHAA


Får se vart allt leder..

jag har väl aldrig varit sjuk på riktigt innan, men nu när jag flyttat till thailand händer allt..
om jga inte har berättat det så hade jag i början av månaden njurinfektion.. fruktansvörda smäror i mage o rygg.
fick injektioner x 3 och fick dropp...
igår på båten var vi ute och dök, och det var en riktigt nice dykdag! supersikt och bra gäster! meeeen.. sjäövklart börjar jag känna av magen och ryggen igen.. mår illa och får kramper.. trodde de kunde vara magsjuka eller ätit något dåligt.. (hoppas fortfarande på det), men igår kväll när det inte gått över så åkte vi ner till läkaren igen.. och han trodde det kunde vara samma sak, men ska skicka in provet idag på morgonen, så får väl svaret vid lunchtid någongång om njurarna inte är bra, eller om det är något annat, vilket jag hoppas av hela min själ.. fick iaf droppinjektion igår kväll... får vi se hur det blir..

är så förbannat trött på detta, kan jag få känna mig pigg,fräsh och med massa energi som jag brukar!

idag gör jag open water kurs i klassrummet, kan inte vara i vattnet då jag har en kanyl i armen plus att det tydligen inte var bra om jag fått tillbaka det.. så kanske att min kära pojkvän tar över i em och gör poolsektionerna med dom. annars blir det teori hela långa dagen :)
JAG VILL BLI FRISK, NU ,TACK
fotbollsfest överallt hemma, i europa och speciellt i familjen lindgren! :) och här sitter jag på andra sidan jorden, med svåra tider för att kunna kolla på, (mitt i natten för oss), i ett land där fotbollsintresset inte är på toopp, meeen, man kan bara göra det bästa av situationen, det vill säga, använda sig av sportbladet, familjen för att hålla koll på allt som händer, och hålla tummarna!

Och  självklart lyssna på SVENSKA PÅGAR, skånes svar på sveriges vm-låt 2012, har ni inte lyssnat, lyssna här. http://www.youtube.com/watch?v=5DbeZSBB9qM. Till och med conny tycker den är rolig och lite fotbollsintresse växte nog där.. hoppas jag ;)

När jag sitter och läser om fotboll så saknar jag det något enormt, den där känslan när man tar ut sig så att man knappt orkar ta sig in i omklädningsrummet, doften av fotboll, att göra mål, att vinna närkamper, en fin genomskärare, en assist, men framförallt känslan av att VINNA.... :) FOTBOLL kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. och någon dag ska jag vara tillbaka på fotbollsplanen! :)GUD VAD JAG VILL SPELA NU.. :)
God morgon sverige, och trevlig förmiddag thailand!