Blev så glad förra veckan! Fick först en supercool Jellyfish att hänga upp till vår lilla mini att spana på. Så häftig. Ska bara hitta det perfekta stället att hänga upp den på, än så länge får den sitta i sängen. Tusen tack Pernilla! Vet inte om du läser min blogg  men om du gör så vill jag bara säga att du gjorde min dag så mycket bättre. Du är

Guld värd. 

Sen mötte vi upp Connys vän som han gjorde sin Course director kurs med för 2 år sedan och han hade med sig en liten present - en liten dykaroutfit! Så himla häftig. Tack till härliga brett och jaki. 

Märks det att de flesta av våra vänner här på andra sidan jorden är dykare? miss jellyfish
Coolast på stranden

Asiens postsystem - jag säger Bara det. Jag har väntat och väntat på att mina skolböcker ska Komma fram då det är ganska svårt att studera när man inte har böckerna som behövs.  Dock så har vi löst det på ett bra sätt genom mamma och pappas hjälp där hemifrån. MEN! Nu har dom äntligen hittat hit efter 1,5 månad. Det som gjorde mig mest irriterad var att på lappen om Uthämtning så står det att paketet varit i Filippinerna sedan 13 januari! 


Hur som - böckerna är här och jag kan nu börjar studera på riktigt. Så förmiddagen ska jag spendera i skolböcker och block. 

Sen blir det besök hos barnmorskan efter lunch. 

Sen får vi se vad eftermiddagen och kvällen bjuder på. 

Skickar också en stor grattiskram till kusin mackan idag, hurra hurra  grattis på din födelsedag! 🎈😊
Varje dag och varje vecka som går är jag tacksam för vårt lilla mirakel i magen.  


I helgen var Conny ute och dök med våra vänner. Jag mötte upp barnmorskan och sen på kvällen tog vi det bara lugnt och gick och la oss tidigt.
 
Söndagen började vi med tidig morgon och sedan gick vi en sväng till köpcentret. Kvällen spenderade vi med en vän från Bohol som var på besök för kvällen. Kul att komma ut lite även fast jag är trött och vår lilla mini snor all min energi. 

Igår lämnade jag även in mitt första arbete i min kurs! Känns inte direkt som igår som jag skrev och gjorde arbeten. Ringrostig och min skriftligt svenska är inte som den en gång var. Men den kommer säkert snart igång. 

Jag har fått dra ner kraven på mig själv, höggravid och snart en liten bebis gör att jag bestämt mig för att vara nöjd om jag bara klarar mig igenom kurserna. Det blir nog bra det med. Trevlig vecka!! 

Känns lite såhär nu om dagarna, 😊