Ja visst älskade lilla Hailey. Brukar vara pappan i huset som brukar traska upp tidigt med lilltjejen, men idag var jag faktiskt vaken innan Hailey så lät Conny få lite sovmorgon idag. 

Vi har hunnit med att bada , blåst såpbubblor, måla och leka och nu sover Hailey och jag är hos barnmorskan för en check up. Först i kön väntar bara på att hon ska komma hit. Börjar närma oss med stormsteg lillasysters ankomst.  Nervöst och spänt. Om man bara kunde veta på förhand hur förlossningen skulle gå så skulle ju det där vara som bortblåst och man kunde planera.  

Eftermiddagen ska spenderas med besök av våra vänner från Malapascua som är på besök i city. Det blir lasagne till middag och kladdmuffins med grädde till efterrätt.  

Jo , just det. Igår gjorde jag för första gången dillkött och visst fick det godkänt av både man och barn. Kan väl aldrig bli lik gott som mormors , men för att vara min första gång var det inte fy skam. 


Ha en fin tisdag kära vänner. 
(null)

(null)

1 kommentarer

Gudrun Danielsson

18 Jul 2018 11:42

Vad duktig du är Felicia!! Förlossningen kommer gå som en dans!! Ha det så bra och var rädda om er!! Kramar från Gudrun och Roland

Kommentera

Publiceras ej