3 dagar sedan julafton, o jag har det superbra! :)  julafton spenderade vi hos farmor o farfar där även kusinerna var. god mat vid ett för att sedan bänka oss framför kalle anka, tradtion som inte får brytas.. och alla vet väl vem som kommer efter kalle anka, o han kom även till oss iår. :)  julklappsutdelning o jag är super nöjd med alla julklappar! sedan gröt o fika, avslutade sedan kvällen med att se på mamma mia med farmor o farfar o familjen. :) en film som passar alla, verkligen.

Juldagen spenderade vi ute i det fria, :) synd bara att det regnade och var tråkigt väder. annars var det en härlig utedag med familjen o kära vänner.  vill även säga att jag mulade dave ;) mohahaa.. snöbollkrig-pimpel-korvgrillning.  kvällen avslutades sedan med fest med med min tjejer, killarna dök med upp lite senare vilket var mycket trevligt eftersom man inte träffas så ofta nu för tiden! vid 12 tiden drog vi sedan vidare mot harrys, träffade lite andra vänner som jag har saknat :) 

annandagen styrde vi bilen mot kalmar för att amanda skulle jobba så då passade vi på att julshoppa! hittade en hel del men tycker inte om att trängas med miljoner andra  små lokaler, puh.. men lyckades få med mig en hel del hem, alltid lika kul.

ikväll väntas julklappsspelkväll med tjejgänget o bara mys! underbart.


lite bilder från julafton.Trevlig söndag!