ÄNTLIGEN! dags för fredagsmys :) veckan har flytit på bra. träning, skola o allt vad nu det innebär. Men nuu. äntligen helg igen. det är underbart. massor med kul att se fram emot.

Corre är på ingång till mig nu, så sitter o väntar på henne! ikväll blir det antingen en myskväll, eller så kör vi en utgång? ingenting bestämt än. vi får se vart kvällen slutar. Vi ska iaf upp till tipshallen o kolla match sen, herrarna skulle spela, så då passar vi på att kika lite. ett måste är något gott! :) så får väl bli en sväng förbi affären innan :) smarrigt ska va. Vad corre inte vet, är att det väntar en lite paket till henne på mitt rum. :) suprise!

Snart är vi kanske påväg till england, mars är det planerat och så. men fattas en oklarhet bara o sen bokar vi! :) känns helt underbart! träffa damien och david igen. ska bli trevligt men det ska även bli kul att uppleva england.

Igår skrev jag även ett brev o la i en del kort som jag tänkte jag att jag skulle skicka iväg idag! det är faktiskt roligt att skicka brev, sånt man inte gör så ofta. o den som får det blir glad :) det vet man ju själv, när det ligger ett brev i postfacket så hurrar man ju! :) hehe..

Nehe. om man skulle ta o göra sig lite fredagsfin. :)
Ha en trevligt fredag - för det ska jag

.

Jag vill ha SOMMAR, SOL o VÄRME!