Min första dag som 21 åring, och ja det känns bra! Dagen igår var väldigt annorlunda men ändå helt okej.saknade min kära familj runt omkring mig. Tänkte dom skulle komma o sjunga för mig, precis som vi gjorde för min syster cornelia när hon för första gången flyttat hemifrån. då packade vi in oss på morgonen och åkte ner och sjöng:) så förväntade mig något sånt, meeeen.. dom kanske tyckte det var lite för långt? ;) 
 
Jag jobbade ju 9-17.30 igår. men mitt på dagen så hade vi lite tårtkalas, hade bakat två svenska jordgubbstårtor, smarrigt. thaipersonalen gillade den :) och svenskarna tog flera gånger så  den var nog helt okej ändån. var missnöjd med mina tårtbottnar, jag var för lat och orkade inte stå och vispa tillräckligt poröst med ägg och socker tror jag... :)  Åt tårta och det var fint, slutade sen vid halv 6, gjorde mig iordning och fixade mig, klockan 7 samlades vi och åt middag på divers in, :) smarrigt med wienerschnitzel och pommes. sen drog vi vidare till ett par barer, och idag känns det lite sådär, tur att arbetsuppgiften är lätt o ha med och göra idag :) 
 
 
när denna dag är slut, så jobbar jag 2 dagar till och sen är jag ledig i treeeeeeeeee treeeeeee veckor, woho.:) 
vad ska jag göra: ingen aning, 
Vad vill jag göra: - vara i vattenpark - Rafting- ta kort med min nya undervattenskamera-mysa på stranden med conny-gå på bio- spela bowling- och lite mer! :)
 
 

 
tack för ni gjorde min födelsedag!