tänker en hel del nu, orden ekar i mitt huvud och ibland känns det rätt och ibland helt fel.
har ett helt inlägg fyllt med tankar och tårar, men vill inte lägga ut sånt som ingen orkar läsa.
Orden du sa till mig syster, fick mina tårar att rinna och tankar att fundera. 
Vimmerby kommer alltid vara det absolut bästa. oslagbart. fotbollen...
Kontrakt med öster nu.. känns bra på ett sätt men på ett annat sätt konstigt..

Men en dag som denna känns allt perfekt, dagen börjar med skola och en jäklig dag med lite småjobbiga ämnen men en dag som ändå flyter på.  Åker till stan och letar julklappar med nina, men hittade inget till de bästa.  men när det rätta dyker upp då köps de. Stängde mina dörrar för att skriva lite uppsatser jag visst råkat ha glömt att lämna in.  Mitt i mitt skrivande knackade det på dörren, carro kom in och det blev prat och skrat innan vi båda satte igång och pluggade lite smått sådär, carro somnade med boken och jag var tyst som en mus och lät hon sova.
Sen kom det ett helt gäng in, Emelie,Person,Camille,Bille & Carro. När jag nu sitter och ska gå och nanna bädden känns det rätt. Här har jag fått vänner för livet. Samma intresse samma personlighet. alla så olika men ändå så olika. tyckaom.

Jultid närmar sig och snart får jag träffa min underbara familj alla tillsammans. det kan inte bli mycket bättre.
När jag bor i växjö och utan er inser jag hur mycket ni betyder för mig. hur viktiga ni är för att mitt liv varit så bra som det vara. vad mycket jag uplevt vad mycket jag får, hur mycket kärlek ni gett mig. ni är helt klart de bästa ♥

/ F.