Nu är det dags igen, dags att börja skriva lite vad jag gör om dagarna så ni kära familj och nära vänner kan se vad jag styr med här borta. :)

Nu har jag iaf anlänt till thailand, efter en 13h lång resa. jobbigt att säga hej då till familjen, släkt och vänner,  hatar det, så tårarna rann ner för kinderna. men vet att ni har det bra.  Resan gick iaf bra, inga problem. satt jämte en man som arbetade i phuket som var trevlig, försökte sova så mycket som möjligt, iaf vila, så jag inte skulle vara så himla trött när jag kom fram. såå mat, dricka, musik och sovning stod på schemat hela 10 h.  när jag kom fram till bangkok gick jag och satte mig vid gaten direkt, slumrade lite och väntade 2 h, innan planet mot krabi lyfte. då kände jag en pirrig känsla i magen, äntligen som jag längtat!

Tog en buss/taxi hem och det var inga problem! väl hemma hade min fina pojk städat hela huset och lämnat en fin liten välkomst lapp, han själv satt på ett hotell och jobbade. han sa till mig att ligga hemma och vila så kom han hem lite tidigare, MEN... har jag väntat  massa otroligt mångha timmar på att få träffa honom, och är enbart en mopedavstånd + en otroligt jobbig monkeytrail ifrån honom, då ligger jag inte o sover!! nejnej.. tog en snabbdusch, gjorde mig lite fräsh, för att sedan börja traska dom där trapporna upp till honom, tog det jättelungt stod o kollade på utsikten för att inte bli svettig.. när jag väl var framme insåg jag att jag var helt svettig och såg ganska äcklig ut, meenm, strålande sol och mitt på dagen, vad hade jag räknat med. :) fram kom jag iaf! och i hans armar stod vi länge och höll om varandra. underbart. ♥


Dagen tillbringade vi med god mat och film. mycket mys. dagen efter var herr J ledig så då tog vi moppen in till krabi town, där vi handlade lite välbehövliga tillbehörigheter. var även tvungen att köpa en mascara..... eftersom min älsklingsmascara som jag köpte en hel ny innan jag åkte.... jo men den var ju marinblå.... fint, NEJ!  tillbringade sedan kvällen med hemmalagad mat och film och mys. maten dagen till ära, var potatis och grönsaker i ugn, stekt hel kycklingfilé med beanaiesås och sallad. mums :)

Igår var jag ute och dök för första gången! vädret var dock inte det bästa. regnade och blåste, och höga vågor. meen vad gör väl det. Två dyk blev det iaf, härligt att vara tillbaks under vattnet igen. dock hade jag problöem i början med mitt jävkla öra... så träligt, fem minuter på två minuter innan det sakta släpper av, helt sjukt jobbigt.. men sen gick det bra.  bra dag på båten! kul att även träffa thaipersonalen på Ingon 5. härliga människor. När vi kom hem åkte vi till gymet en sväng och körde sådär 45 minuter skivstångstyrka. gick bra. sen åkte vi hem, duschade och drog oss in mot staden för att äta med Mariella. åt god mat och unnade oss sedan en god glass på häägendaz! mums.



Idag idag idag.. Conny är påväg till jobbet, ska sitta på ett hotell idag. jag skulle just nu legat i solen och stekt meeeen, solen är bakom alla moln så får väl gå runt som en likblek snögubbe ett tag till! :) dagen ska jag väl tillbringa genom att skriva CV, plugga lite, lämna tvätt, och träna. idag blir det nog både löp och styrka om jag orkar! det ska jag orka. musiken i öronen och den gamla viljan tillbaka tack, så funkar det nog :)



Nehe, nu ska jag bege mig o lämna tvätt innan det börjar regna!


Kommentera

Publiceras ej